Sophie Wassenberg

 06-53530806 / Biolicht@outlook.com

 

Hoe gaat het in de praktijk?

Ik vind het altijd prettig, en praktisch, om even telefonisch contact te hebben voor het maken van een afspraak. Je kan altijd bellen, spreek wat in als ik niet in staat ben mijn telefoon te beantwoorden, dan bel ik je terug. Mijn praktijk is in Haarlem. Er zijn mogelijkheden voor consulten in de avonduren of het weekend, maar gebruikelijk zijn de afspraken van maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 18 uur.
Het adres is: Zaanenstraat 18, 2022 CP, Haarlem. Gebouw Flow Plaza.

mijn behandelruimte in Haarlem:


Tel.: 06-53530806

E-mail: biolicht@outlook.com


Eerste afspraak:

De eerste afspraak behelst ook een uitgebreide intake, waardoor de behandelduur van het eerste consult meestal wel tegen de twee uur aanloopt, en soms ook wel als wat "veel" wordt ervaren. Vanwege de efficiency heb ik er toch voor gekozen die eerste keer na de intake direct te behandelen, en dit ongemak voor lief te nemen. Omdat er gebruikelijk nog een paar consulten zullen volgen, die minder tijd vragen, is het voor mij mogelijk de kosten voor de intake hetzelfde te houden als de vervolgconsulten. Mocht je willen kiezen voor een eenmalig consult, breng ik de extra tijd wel in rekening. Zie daarvoor de betreffende pagina eenmalig uitgebreid consult/behandeling.

Vervolgafspraken:

Vervolgconsulten duren ongeveer 5 kwartier tot anderhalf uur.
Hoeveel consulten er nodig zijn is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Omdat heling een proces is dat van heel veel factoren afhangt: de hoeveelheid energie die je hebt, hoeveel ruimte/stress je hebt in je dagelijkse leven, hoeveel (on)gezonde gewoontes je hebt, hoeveel er verstoord is inmiddels, etc etc.  Hoewel ik leeftijd niet echt de belangrijkste factor vind voor het helingstempo, is het wel zo dat jonge kinderen vaak veel sneller helen. Sowieso is de duur van een consult voor kinderen veel korter.

Aantal behandelingen:

Zoals iedereen uniek is, ziet dus ook ieder traject er anders uit. Maar bij forse chronische fysieke klachten, is het verstandig op een behandeling of 6 a 8 te rekenen. Soms is het nodig om de eerste 3 behandelingen wat korter op elkaar te plannen. Dat maakt het namelijk mogelijk om de hele conditie echt naar een hoger plan te brengen,  die dan ook stand kan houden. Met één consult zie je toch dat de bereikte verbetering vaak weer wegzakt onder invloed van de systemen die niet al de eerste keer meegenomen konden worden, en die dus nog verstoord zijn. En omdat het fysieke lichaam een tragere energie is dan het behandelde energielichaam, heeft het ook meer tijd nodig om te helen. Na die eerste drie behandelingen kan er vaak al wat meer afstand tussen de behandelingen zitten. Maar uiteindelijk zijn dit beslissingen die alleen maar op basis van de metingen, ervaringen en in overleg genomen kunnen worden. En hoelang de tijd tussen consulten moet zijn, is uiteindelijk toch echt een uniek en persoonlijk verhaal en traject, en beslissen we samen na elk consult. 

Ik heb ook trajecten die bestaan uit af en toe 1 behandeling, met langere tijd tussen consulten, omdat dan het voornaamste doel preventie van gezondheidsproblemen is. Of omdat mijn behandelingen worden gebruikt om vooral inzicht te krijgen, waarmee je dan weer verder kan in het proces waar je al mee bezig bent. Wellicht ook met behulp van andere vormen van therapie. Sommige mensen zie ik met regelmaat van iedere 3 maanden of ieder half jaar, anderen bellen mij als ze voelen weer een behandeling nodig te hebben. Heb je eenmaal bij mij een traject doorlopen, dan is het voor mij een stuk makkelijker om bij eventuele nieuwe gezondheidsproblemen je te helpen je gezonde balans terug te vinden. We kennen elkaar dan al goed, en meestal is 1 consult dan voldoende.

Kosten:

Ik reken voor een consult 90 euro inclusief BTW. Dit is ongeacht de duur, maar een intakeconsult duurt ongeveer 2 uur, vervolgconsulten ongeveer anderhalf uur.

Je kan contant of per bank achteraf betalen. Je krijg via de email een rekening van mij toegestuurd. De kans is helaas klein dat je verzekering vergoedt, aangezien ik niet ben aangesloten bij een erkende vereniging. Ik heb daarvoor diverse weloverwogen redenen, maar ik snap dat dat voor sommige mensen wel een probleem kan zijn. Ik sta altijd open voor een gesprek voor een creatieve oplossing,  zoals gespreide en/of uitgestelde betaling.

Voorschrijven middelen:

Ik adviseer meestal ook het gebruik van supplementen, als dat althans uit de metingen komt als belangrijk voor het helingsproces. Ik verkoop ze zelf niet, maar ik kan je wel websites adviseren die de gunstigste prijzen rekenen. Mijn streven is wel om met zo min mogelijk supplementen en behandelingen zo veel mogelijk te bereiken.

Kinderen:

De kosten voor de behandeling van kinderen <14 jaar zijn een stuk lager, omdat ze veel korter duren, maar is erg afhankelijk van de situatie. Alleen het eerste consult is ook, door de intake, wat langer. Daarom reken ik bij kinderen voor het eerste consult 60 euro, vervolgconsulten zijn 45 euro per keer.  Boven de 14 jaar zijn kinderen als volwassen te beschouwen voor wat betreft de behandeling, en dus ook de kosten.