Sophie Wassenberg

     Biolicht@outlook.com 06-53530806 Biophotonentherapie

 

Hoe gaat het in de praktijk?

Ik stel een telefonisch contact op prijs voor het maken van een afspraak. Mijn basiswerkplek is in Haarlem, en daar zijn tevens mogelijkheden voor consults in de avonduren of het weekend. Een consult in Amsterdam is ook mogelijk. Of op een locatie van uw keuze. Maar hiervoor is uiteraard wel overleg noodzakelijk. Extra kosten kunnen dan wellicht wel in rekening gebracht moeten worden. 

mijn behandelruimte in Haarlem:


Tel.: 06-53530806

E-mail: biolicht@outlook.com


Eerste afspraak:

De eerste afspraak behelst ook een uitgebreide intake, waardoor de behandelduur van het eerste consult meestal wel tegen de twee uur aanloopt, en soms ook wel als wat "veel" wordt ervaren. Vanwege de efficiency heb ik er toch voor gekozen die eerste keer na de intake direct te behandelen, en dit ongemak voor lief te nemen.

 

Vervolgafspraken:

Vervolgconsulten nemen ongeveer 5 kwartier in beslag. Hoeveel consulten er nodig zijn om te helen is de moeilijkste vraag om te beantwoorden. Omdat heling een proces is dat van heel veel factoren afhangt: de hoeveelheid energie die je hebt, hoeveel ruimte/stress je hebt in je dagelijkse leven, hoeveel (on)gezonde gewoontes je hebt, hoeveel er verstoord is inmiddels, etc etc.  Hoewel ik leeftijd meestal niet echt een belangrijke factor vind voor het helingstempo, is het wel zo dat jonge kinderen vaak veel sneller helen en sowieso is de duur van een consult veel korter.

 

Aantal behandelingen:

Zoals iedereen uniek is, ziet dus ook ieder traject er anders uit. Maar bij forse chronische fysieke klachten, is het verstandig op een behandeling of 6 a 8 te rekenen. In ieder geval is het dan meestal nodig om de eerste 3 behandelingen binnen ongeveer een week van elkaar te plannen. Dat maakt het namelijk mogelijk om de hele conditie echt naar een hoger plan te brengen,  dat dan ook stand kan houden. Met één consult zie je toch dat de bereikte verbetering vaak weer wegzakt onder invloed van de systemen die niet al de eerste keer meegenomen konden worden, en die dus nog verstoord zijn. En omdat het fysieke lichaam een tragere energie is dan het behandelde energielichaam, heeft het ook meer tijd nodig om te helen. Na die eerste drie behandelingen kan er vaak al wat meer afstand tussen de behandelingen zitten. Dit zijn beslissingen die alleen maar op basis van de metingen, ervaringen en in overleg genomen kunnen worden. 

 

Ik heb ook trajecten die bestaan uit af en toe 1 behandeling, met langere tijd tussen consults, omdat dan het voornaamste doel preventie van gezondheidsproblemen is. Of omdat mijn behandelingen worden gebruikt om vooral inzicht te krijgen, waarmee je dan weer verder kan in het proces waar je al mee bezig bent. Wellicht ook met behulp van andere vormen van therapie. Sommige mensen zie ik met regelmaat van iedere 3 maanden of ieder half jaar, anderen bellen mij als ze voelen weer een behandeling nodig te hebben. Het goede nieuws is ook, dat als je eenmaal bij mij een traject hebt doorlopen, en je loopt daarna in je leven tegen een nieuw gezondheidsprobleem aan, dat ik dan vaak heel snel, in één behandeling, de oorzaak kan vinden en gelijk kan helpen met helen.

 

Kosten:

Ik reken 75 euro inclusief BTW  voor een consult, en je kan contant of per bank achteraf betalen. Je krijg via de email een rekening van mij toegestuurd. De kans is klein dat je verzekering die vergoedt, aangezien ik niet ben aangesloten bij een erkende vereniging. Ik heb daarvoor diverse zeer weloverwogen redenen, maar ik snap dat dat voor sommige mensen wel een probleem kan zijn. Ik sta altijd open voor een gesprek voor een creatieve oplossing,  zoals gespreide betaling.

 

Voorschrijven middelen:

Ik adviseer af en toe het gebruiken van alternatieve "medicatie".  Maar als ik denk dat het slikken van een homeopathisch geneesmiddel, een bachbloesem of een supplement noodzakelijk is om heling sneller te laten plaatsvinden, zijn dat zelden dure middelen, en is dat altijd in overleg op zoek naar de beste oplossing, die gelukkig dus vaak niet de duurste is.


Kinderen:

De kosten voor de behandeling van kinderen <14 jaar zijn een stuk lager, omdat ze veel korter duren, maar is erg afhankelijk van de situatie. Alleen het eerste consult is ook, door de intake, wat langer. Daarom reken ik bij kinderen voor het eerste consult 50 euro, vervolgconsulten zijn 35 euro per keer. Als ik echter bijvoorbeeld de moeder al in traject heb, en daardoor het verhaal al ken, is de hoeveelheid tijd die ik nodig heb korter, en stel ik mijn prijs naar beneden bij. Dus je zou kunnen zeggen dat genoemde prijs de maximale prijs is. Boven de 14 jaar zijn kinderen als volwassen te beschouwen voor wat betreft de behandeling.