Sophie Wassenberg

     Biolicht@outlook.com 06-53530806 Biophotonentherapie

 

Eenmalige behandeling/doormeting:

Een gezonde geest in een gezond lichaam en je bent wat je eet.

Vanuit die kennis is het geen overbodige luxe bewust te zijn van wat er gezond voor je is en wat niet. En dat is tegenwoordig niet makkelijk, om verschillende redenen. Er is zoveel beschikbaar, we worden te veel en te slecht geinformeerd en niet in de laatste plaats: niet voor iedereen is hetzelfde gezond op hetzelfde moment.

Helaas zijn we meestal ook het gevoel met ons lijf te zeer kwijt om zelf nog aan te kunnen voelen wat we nodig hebben op welk moment. In mijn ervaring is het met de huidige manier van leven vaak wel nodig regelmatig wat bij te slikken, maar is het verstandiger om dat heel specifiek te doen en niet via multivitamines. Ook hebben veel mensen voedselintoleranties of allergieen, of verdraagt niet iedereen hetzelfde dieet even goed.

Om een lang verhaal kort te maken: het is mogelijk voor mij om door te meten wat je op het moment van onze afspraak beter wel en beter niet eet, en welke supplementen je wijselijk een tijdje zou kunnen slikken. Ik heb hier testdozen van de merken bonusan en vitakruid, maar ik kan uiteraard ook doormeten wat je zelf meeneemt, omdat je wellicht nog zoveel in je kast hebt staan van andere merken. Een meer betrouwbare meting kan ik doen als ik je al een paar keer heb behandeld en je energiesysteem ontstoord is, en ik dus ook weet waar je zwakke plekken zitten, maar het is ook mogelijk eenmalig een dergelijke meting voor je te verrichten. Daarvoor zal ik wel globaal een vorm van intake moeten doen, en is het handig om vooraf door te geven waarom je een dergelijke meting wil en wat je graag getest wil hebben. Het grootste probleem bij deze vorm van meten is de ongelooflijke hoeveelheid stoffen die gemeten zou kunnen worden, en het is wel zaak ons dan te beperken tot wat jij specifiek wil weten. Deze afspraak kan bij goede voorbereiding in maximaal anderhalf uur worden afgerond en je gaat naar huis met duidelijkheid over welke voeding momenteel minder goed door je wordt verdragen en welke aanvulling van vitamines of kruiden je goed zou doen. Ben je ervan bewust dat dit altijd een momentopname is, en dat dit dus na enige tijd zal veranderen. Naar mijn mening is een aanvulling van vitamine D3 en extra magnesium meestal voor iedereen blijvend een goed idee.

Ik reken voor dit consult dezelfde prijs als voor mijn andere consulten, 75 euro inclusief BTW, voorbereidingen, email-uitwisseling en intake.