Sophie Wassenberg

 06-53530806 / Biolicht@outlook.com

 

Hoe gaat het in de praktijk?

Het is praktisch om even telefonisch contact te hebben voor het maken van een afspraak, maar het kan uiteraard ook via de email. Je kan altijd bellen, ben ik even bezig, dan bel ik je terug. Mijn praktijk is in Haarlem. Er zijn mogelijkheden voor consulten in het weekend, maar gebruikelijk zijn de afspraken van maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 18 uur.
Het adres is: Zaanenstraat 18, 2022 CP, Haarlem. Gebouw Flow Plaza.

mijn behandelruimte in Haarlem:


Tel.: 06-53530806

E-mail: biolicht@outlook.com


Biophotonenconsult

Kosten:
Ik reken voor een consult 90 euro inclusief BTW. Dit is ongeacht de duur.
Je kan contant of per bank achteraf betalen. Je krijgt een factuur mee. De kans is klein dat je verzekering vergoedt, ik ben niet aangesloten bij een erkende vereniging. Ik sta altijd open voor een gesprek voor een creatieve oplossing,  zoals gespreide en/of uitgestelde betaling.


Duur consult

De eerste afspraak is inclusief intake en duurt daarom maximaal twee uur. Vervolgconsulten duren ongeveer 5 kwartier.

Aantal behandelingen:

Dit is de lastigste vraag om te beantwoorden. Soms is 1 behandeling voldoende en maakt die al het verschil, sommige clienten vinden het prettig te blijven komen voor wat we APK-tjes zijn gaan noemen. En alles daar tussenin. Maar bij forse chronische fysieke klachten, is het wel verstandig op een behandeling of  a 8 te rekenen. Die kunnen wel verspreid liggen over een periode van een jaar.

Voorschrijven middelen:

Ik adviseer meestal ook het gebruik van supplementen. Ik verkoop ze zelf niet, maar ik kan je wel websites adviseren die de gunstigste prijzen rekenen. Mijn streven is wel om met zo min mogelijk supplementen en behandelingen zo veel mogelijk te bereiken.

Kinderen:

De behandeling van een kind <14 jaar duurt korter. Voor het eerste consult reken ik 60 euro, vervolgconsulten zijn 45 euro per keer. Boven de 14 jaar zijn kinderen als volwassen te beschouwen voor wat betreft de behandeling