Sophie Wassenberg

 06-53530806 / Biolicht@outlook.com

 

Human Design Reading

Human Design is een model om onszelf te begrijpen, die de eeuwenoude kennis van astrologie, chakraleer, I-tjing en kabbala combineert.

Door deze combinatie wordt duidelijk hoe uniek iedereen is, hoe ieders energieflow op een andere manier is "aangelegd". Kennis van jouw Human Design geeft gebruikelijk een enorm gevoel van erkenning en herkenning, jezelf mogen zijn. Maar ook de verschillen met de mensen om je heen kunnen gaan waarderen en accepteren. Je krijgt begrip over wat je valkuilen zijn, en over wat je gelukkig maakt en gezond houdt.

Het wordt daarom vaak wel "de leer van de differentiatie" genoemd, omdat je met Human Design zo goed gaat begrijpen dat we inderdaad allemaal onze unieke talent en onze unieke karakter meenemen.

Mijn ervaring is dat het toepassen van de Human Design basisregels die voor jou gelden veel rust in je leven zullen brengen, ervoor zorgen dat alles soepeler verloopt, je je minder gaat aantrekken van de mening van anderen en betere beslissingen kan nemen. Het resultaat is dat jouw leven dan steeds meer het leven gaat worden waar jij je gelukkig bij voelt en wat bij jou past.

Ook kan Human Design een heel behulpzaam zijn in het begrijpen van je kinderen en wat zij nodig hebben en waardoor zij bijvoorbeeld vastlopen op school of waarom jullie veel in conflict raken.

Voor de reading, inclusief de voorbereiding en de reader, reken ik 15o euro excl BTW. De reading duurt twee uur.