Sophie Wassenberg

 06-53530806 / Biolicht@outlook.com

 

Wie ben ik?

Ik ben ruim vijftien jaar geleden in aanraking gekomen met de biophotonentherapie. In mijn leven daarvoor heb ik het hele circuit van reguliere en alternatieve gezondheidszorg meerdere keren rondgelopen, zonder echt een oplossing te vinden voor mijn diverse gezondheidsproblemen, die ik gedurende mijn leven heb gehad, en die steeds diverser en chronischer werden. 

In die tijd waren er echter in Nederland nog geen therapeuten die met dit instrument werkten, en de opleiding was ook erg summier. Dat leek mij een groot gemis toen ik gezond bleek te worden en zelfs de klachten bleken te helen, die volgens de specialisten ongeneeslijk zijn! Samen met een paar anderen ben ik vervolgens een paar jaar heel enthousiast en nauw betrokken geweest bij het verspreiden van deze therapie, het trainen van therapeuten, en het ontdekken van alle mogelijkheden van de biophotonen. Van het instrument dat ik nu gebruik, heb ik de  eerste versies getest, en heb ik meegedacht met de ontwikkeling. Het instrument voelt  als een verlengstuk van mijzelf.  Maar het interpreteren van alle gegevens, de metingen, de informatie, dat blijft mensenwerk, en daarin houdt het leren nooit op.

Inmiddels heb ik, in dat kader, diverse opleidingen en cursussen gevolgd, en volg ik nog opleidingen, waarvan ik denk dat ze bijdragen aan mijn begrip van hoe de dingen in elkaar zitten. En de theorie pas ik dan waar mogelijk weer in,  in de praktijk van het werken met het biophotoneninstrument. Het blijkt dat alle "modellen" bruikbaar zijn, zich vaak goed in elkaar laten passen, maar dat voor mij  de biophotonentherapie dan toch de meest efficiënte behandeling is, om het hele systeem weer in balans te brengen.opleidingen:

 

2006 - diploma Theory and Application of Biophoton therapy

2008-2010 Master of Science in Complementary, Psychosocial and Integrated Health Sciences

2010 Master of Applied Biophoton Science

2011 en 2012 EFT en EFT in the matrix

2014 Levend bloedanalyse

2014 diverse cursussen Nieuwe Germaanse Geneeskunde volgens Dr. Hamer

2014/2015 Theoriejaar Traditional Chinese Medicine

2016:  lyme-specialist Ortho Health Foundation

2018: Orthomoleculair - en voedingsadvies Ortho Health Foundation